Pintant un mural de paraigües en el Jacint Verdaguer

Un any més l’Institut de secundària Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d’Anoia s’ha sumat a la SAME. Aquest institut porta anys treballant les unitats didàctiques i la Setmana d’Acció Mundial, pel que li agraïm el seu suport una vegada més. Aquest any han participat uns 400 alumnes de tota l’escola.

Emmarcat dins de la jornada de Sant Jordi, el passat 22 d’abril, l’alumnat de 4rt d’ESO s’ha preparat una presentació de la Campanya i s’ha distribuït en grups per arribar a tot l’alumnat del centre. Han recollit frases que per a ells eren importants de destacar sobre el dret a l’educació i han seleccionat algunes.

Finalment, s’han ajuntat al pati del centre on han pintat un gran paraigües de colors amb els símbols dels objectius de desenvolupament sostenible i també les frases que havien recollit en la seva activitat prèvia.

Gràcies un cop més pel vostre suport i entusiasme!

Seguim junts per garantir el dret a l’educació

modificado