“Vine a expresar-Te amb la Campanya Mundial per l’Educació»

El passat diumenge dia 18 d’octubre, l’Estació del Nord de Barcelona va tornar a acollir les activitats dissenyades per la Xarxa dels Drets dels Infants amb motiu de la commemoració del Dia de la Infància.

Com a novetat amb edicions anteriors, la Campanya Mundial per l’Educació (CME) va tenir una presència destacada. A més, aquest any la celebració s’ha dut a terme unes setmanes abans de la data oficial, el 20 de novembre. El motiu ha estat aprofitar el bon temps que encara acompanya la ciutat durant el mes d’octubre i, de passada, aprofitar el simbolisme de l’aniversari de la signatura de la Convenció de Drets de la Infància per realitzar la presentació d’uns vídeos vinculats al dret a l’educació elaborats el curs passat per alumnat de l’IES Quatre Cantons, al Poblenou, en col•laboració amb la Xarxa.

sd

Les activitats van girar al voltant del món de l’art i sota el lema «Vine expressar-Te” es va buscar sensibilitzar sobre els drets de la infància, així com de la responsabilitat de tots i totes en respectar-los.

La festa, que va comptar amb tallers de maquillatge i xapes, espectacles de titelles, entre altres activitats i va finalitzar amb l’actuació del grup infantil Xiula. En el marc d’aquesta festa es van inaugurar els nous materials educatius de la CME finançats per la Diputació de Barcelona.
Esperem que sigui la primera d’un nou cicle de col•laboracions entre la CME i la Xarxa de Drets dels Infants.