Institut Escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d’Anoïa realiza actividades en la SAME

CATALUÑA.- El passat 23 d’abril a l’ Institut Escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d’Anoïa és va portar a terme l’acte de la Campanya Mundial per la Educació en el marc d’activitats de la SAME .

Els estudiants van realitzar una sèrie d’activitats a favor del tema d’aquest any 2013, “Sense profes no hi ha escoles”, on van elaborar un mapa mundial gegant al pati de l’escola on cada un dels alumnes anava col•locant  professors a diferents països del mon per tal de poder reivindicar la importància de poder disposar de professorat qualificat i capacitat per poder afrontar el repte educatiu. Al finalitzar l’activitat membres d’Educació Sense Fronteres van llegir el manifest de la campanya, explicant al mateix temps la tasca de les diferents entitats adherides als països del sur.

Tanmateix un grup d’estudiants del mateix institut va organitzar un flashmob on van incentivar la participació del resta d’estudiants de secundaria de l’ institut.