SAME 2013 al CEIP Gerbert d’Orlhac a Sant Cugat del Vallès

CATALUÑA.- El passat divendres 26  d’abril des de la CME vam assistir a la celebració de l’activitat de clausura de la SAME 2013 al CEIP Gerbert d’Orlhac a Sant Cugat del Vallès. La Maria Gemma Prades Beltran, cap d’estudis del centre ens va guiar i acompanyar.

Els nens i nenes de l’escola, des de els més petits de P3 fins als més grans de 6è de primària van treballar a l’aula les activitats proposades a la proposta didàctica, especialment la preparació per a la mobilització amb el “Posa es el/la teu/teva profe dins del mapa”. Cada classe va fer un/a profe amb totes les qualitats necessàries per ser ideal, com ara ser pacient, divertit/da, empàtic/a, sensible, i moltes més! El dia 26 baixaven al vestíbul per fer una última reflexió sobre l’exercici i penjar els/les profes al mapa.

Van haver-hi reflexions interessants sobre l’accés a l’educació, la importància de tenir una infraestructura i és clar, de tenir un professorat format i motivat, perquè sense profes no hi ha escola!!